ا
-
احمدیان، مهدی
مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]
پ
-
پرویزی، خسرو
مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]
ح
-
حیدری، احمد
مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غدههای سیبزمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]
-
حیدری، صابر
افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]
خ
-
ختار، مهناز
مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]
س
-
سرحدی، جواد
افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]
ش
-
شریف، مهری
افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]
-
شهنوازی، علی
کارایی و بهرهوری مصرف بذر در زراعت سیبزمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]
م
-
محمدی، علیرضا
نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]
ن
-
نوایی، عبدالله
مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]