ا

  • احمدیان، مهدی مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]

پ

  • پرویزی، خسرو مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]

ح

  • حیدری، احمد مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غده‌های سیب‌زمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]

  • حیدری، صابر افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]

خ

  • ختار، مهناز مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]

س

  • سرحدی، جواد افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]

ش

  • شریف، مهری افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]

  • شهنوازی، علی کارایی و بهره‌وری مصرف بذر در زراعت سیب‌زمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]

م

  • محمدی، علیرضا نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]

ن

  • نوایی، عبدالله مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]